Patiëntenomgeving – Huisartsenpraktijk Dukatenburg – Nieuwegein
Header afbeelding
Dukatenburg 16 3437 AC Nieuwegein Tel:030-6042211 of 030-6032143 Spoed toets 1

Patiëntenomgeving

Op deze pagina vindt u informatie over:

* Dossierinzage
* Regel met gemak uw zorg online

 


Uw medische gegevens thuis bekijken. Hoe doet u dat?

Bent u bij de huisarts geweest? Uw huisarts zet uw medische gegevens in een computer in uw medisch dossier. Bijvoorbeeld: het advies, de uitslagen van het onderzoek en de lijst met uw medicijnen. Zie ook dit informatiefilmpje.

U kunt uw medische gegevens daarna online lezen op uw eigen telefoon of computer. U heeft dan meer informatie om samen met ons te praten over uw gezondheid en om een keuze te maken over uw behandeling.

Om dat mogelijk te maken bieden wij u een beveiligde patiëntenportaal en de ‘Uw Zorg online’ app, aan. U kunt via het patiëntenportaal en de app ook herhaalrecepten aanvragen, medische vragen stellen in een beveiligde omgeving en zelfs afspraken maken.

Om uw medische gegevens online in te zien en gebruik te kunnen maken van het patiëntenportaal of de ‘Uw Zorg online’ app, vragen wij u vriendelijk de volgende stappen te ondernemen:

U klikt hieronder op de button “Registreren / inloggen” en maakt in de patiëntenomgeving een account aan.

Nadat u een account heeft aangemaakt, belt u ons voor het goedkeuren van uw aanmelding. Graag toetsen wij uw identiteit aan de hand van uw BSN-nummer waarna wij binnen 14 dagen uw account koppelen aan uw medisch dossier.

Wilt u uw BSN nummer en (mobiel) telefoonnummer bij de hand houden als u ons belt voor de verificatie en acceptatie van uw aanmelding op het patiëntenportaal?

Meer informatie vindt u ook hieronder:

Regel met gemak uw zorg online!

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw gegevens in te voeren.

Hulp nodig? Bekijk de gebruikershandleiding en de instructievideo’s over het gebruik van Uw Zorg online via de app en de website van uw zorgverlener.

Herhaalrecepten aanvragen

Heeft u medicijnen nodig die u langdurig gebruikt en die eerder door uw huisarts zijn voorgeschreven? Dan kunt u online uw herhaalrecepten aanvragen.

Vragen stellen

Heeft u een medisch-inhoudelijke vraag waarop niet onmiddellijk een antwoord nodig is? Dan kunt u veilig een bericht naar uw zorgverlener sturen.

Afspraak inplannen

Wilt u een afspraak maken zonder wachttijd aan de telefoon, op een moment dat het u uitkomt? Dan kunt u hiervoor gemakkelijk gebruik maken van de webagenda.

Dossier bekijken

Wilt u inzicht in uw medische gegevens hebben? Dan kunt u online uw dossier bekijken.

Naar patiëntenomgeving

Registreren / inloggen